Randonnées – Raids : QUADS – BUGGY - SSV

Quad rijden

Ons bedrijf: OFF-ROAD

- Verhuur - quad rijden : 1u00 - 1u30 - 2u00

- Organisatie van trekking en raid voor Quad - SSV - 4x4 - Moto's in België en in het buitenland (Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Finland, Griekenland, Albanië, Roemenië, Marokko ...)

  1. Locatie

Ville au Bois n° 25 - 4920 Aywaille.  Let op onze basis is gelegen in het midden van het bos alle GPS vinden niet het adres reden waarom wij u adviseren om onze exacte GPS-coördinaten te registreren namelijk :

 

 

Breedtegraad N50°26'11

 

Lengtegraad E5°47'12

 

 

 

Vertrek verzekerd vanaf 2 quads

Avontuurlijke dag vanaf 4 personen (van april tot oktober)

 Tarieven: 

TARIEVEN
Duur Bestuurder Passagier
1u00 65 € 15 €
1u30 80 € 25 €
2u00 95 € 30 €

Bestuurder + passagier => maxi 140 kilos

 

2x1h30 met maaltijd (alleen op weekdagen behalve feestdagen en schoolvakanties vanaf 2 quads) : 139€/ pers. voor quad in duo (+ 49€/ pers. voor quad in solo)

2x2h00 met maaltijd (alleen op weekdagen behalve feestdagen en schoolvakanties vanaf 2 quads) : 159 € / pers. voor quad in duo (+ 59€/ pers. voor solo quad) 

 

Waterdichte tuinbroek optie : 5 € / stuk

 

"Avontuurlijke dag"

 2u00 Quad + worstenbroodjes + stepafdaling + natuur wandeling : vanaf 100 € / pers.

- Bestuurder : Rijbewijs type B auto verplicht

- Bestuurder + passagier : maxi 140 kilos / quad

- Reservering per e-mail verplicht  (een boekingsformulier wordt u toegestuurd, na het invullen en terugsturen van het formulier zullen jullie een bevestiging krijgen)

Het is ook mogelijk om ritten  voor mensen met een eigen quad-bike-SSV te organiseren: Alleen verzekerde en niet geluidsmakende voertuigen.

 

 

 

 

Voor meer informatie contacteer ons: forest-quad@skynet.be of +32 (0)87 377 017 (kantoor) of +32 (0)497 416 495 (mobiel).

 

 

 

 

 

 

 Activiteit

De ritten variëren van een eenvoudige initiatie van een uur tot een rit van enkele uren waarbij u het achterland kunt ontdekken en vertrouwd kunt raken met de geneugten geneugten van off-roading. Onze ritten worden georganiseerd in konvooi en onder begeleiding van ervaren gidsen.

We maken er ook een punt van om erop te wijzen dat onze wandelingen op volledig geautoriseerde routes liggen en dat we de ontdekking van het lokale erfgoed bevorderen. Hier geen overmatige snelheid of overstromen diverse, we respecteren de andere gebruikers (ruiters, voetgangers, mountainbikers...) in perfecte overeenstemming met de natuur en met volledig respect voor de lokale bevolking. De quad wordt gebruikt als een fantastische machine die ons in staat stelt om op een leuke manier een regio te ontdekken. Voor de gepassioneerden, die graag een hele dag willen wandelen, zijn er verschillende lussen mogelijk vanuit onze basis, in het land van de macrâles van Vielsalm, het land van Blancs Moussîs in Stavelot door één van de mooiste dorpen van Wallonië in België "Deigné" of in de historische wolstad "Verviers". Er zal voor elk wat wils zijn met het vooruitzicht om meerdere keren terug te komen om ons te zien en om andere paden en regio's te ontdekken van de ene datum naar de andere, zo groot is de diversiteit van de wegen.

Materiaal

Onze machines hebben allemaal een Europese tweezits goedkeuring waardoor u indien nodig een passagier kunt meenemen, zijn uitgerust met krachtige schijfremmen en schakelen gebeurt automatisch alleen het autorijbewijs type B is verplicht.

 

 

 

 

Om veiligheidsredenen leveren wij kruishelmen met krasbestendige vizieren en bieden wij als optie beschermende pakken aan.  Om de veiligheid van onze klanten nog verder te verhogen, wordt ons machinepark bovendien regelmatig vernieuwd om alleen nog maar materiaal in perfecte staat aan te bieden.

 

 

Advies

Openingstijden: 9:00 uur - 17:00 uur (reservering verplicht)

Uit onze ervaring blijkt dat 1 uur veel te kort is om te genieten van quadrijden. Ons doel is om u een maximum aan plezier te geven en u een echt avontuur te laten beleven. Wij adviseren u om minimaal 2 uur te rijden (1 uur om u vertrouwd te maken met het bijzondere rijden van de quad en 1 uur om ten volle van uw rit te genieten!!).

Als je nog nooit een quad of heel weinig hebt gereden, is 2 uur het beste compromis. Je hebt het al verschillende keren meegemaakt, dus de halve of hele dag zal je vullen, vooral omdat we verschillende lussen van onze basis hebben.

 

Om contact met ons op te nemen : forest-quad@skynet.be of +32 (0)87 377 017 (fix) of +32 (0)497 416 495 (mobiele)

 

 

Opmerking

Het hoogste punt van de gemeente Aywaille, dit kleine gehucht bestaande uit enkele huizen, ligt in het hart van de Ardennen tussen Stoumont en Spa in een doodlopende weg en met pieken op 510 meter boven de zeespiegel. Het is omgeven door een uitgestrekt netwerk van boerderijpaden die uitkomen op typische Ardense landschappen die door sommige "le petit Morvan" worden genoemd, op slechts enkele kilometers van het beroemde "Spa-Francorchamps"-circuit. 

Ideaal gelegen op de top van de Ardennen, zijn vele routes mogelijk, afhankelijk van de gekozen vallei.  Bosgrond en landbouwgrond, talrijke boerderijsporen doorkruisen de regio, meestal bedekt met weelderige vegetatie en openen zich in de bocht van een klein steil pad over uitzonderlijke panorama's, zozeer zelfs dat sommige mensen het "Le Petit Morvan" noemen.

We diversifiëren van andere verhuurcentra vanwege onze kennis van off-road en onze passie voor quadrijden die veel verder gaat dan een eenvoudig verhuurcentrum. We hebben ook een online magazine gewijd aan deze machines www.actuoffroad.com en we organiseren ritten en raids voor ervaren mensen in België en in het buitenland. Meer dan een eenvoudige verhuur, maakt u kennis met off-road rijden op dezelfde routes als de experts, terwijl u onder toezicht staat van professionals in de sector in alle veiligheid en indien nodig afwijkt van een alternatieve route voor de minder ervarenen.

Reserveringsformulier